P. Jentschura

P.Jentschura -tuotesarjaa on tuotu maahan Saksasta 1990-luvulta lähtien. Alkuperäinen emäksinen hoitosarja tuo käyttäjilleen kauneutta, elinvoimaa ja elämäniloa keskellä tämän päivän kiireellistä elämänrytmiä. Tuotteet pyrkivät palauttamaan kehon emäs-happotasapainon luonnolliseen tilaan, joka ihmisellä on syntyessään. Emäksinen MeineBase –mineraalisuola on sarjan tunnetuin tuote. Eikä mikään ihme, tuotteen vaikutukset puhuu puolestaan.

Kuonanpoiston kolmikko

7×7 KräuterTee – Puhdistava ja emäksinen yrttijuoma

KrauterTee

49 erilaisesta yrtistä, siemenestä, juuresta ja kukinnosta koostuva 7×7 KräuterTee edistää ruoansulatusta ja liuottaa elimistöön varastoitunutta kuonaa. Emäksinen yrttijuoma on ihanteellinen paasto- ja dieettijuoma sekä hyvä apu selluliittihoitojen yhteydessä. Kuonaa puhdistavan vaikutuksen vuoksi suositellaan hiilihapotonta vettä juotavan lisäksi vähintään 1,5-2 l päivässä. Samanaikaisesti on myös huolehdittava mineraalien saannista WurzelKraft-ravintorouheen avulla.

MeineBase – Alkuperäinen emäksinen mieraalisuola

suola

Alkuperäinen emäksinen MeineBase-mineraalisuola on 100 % puhdas luonnontuote, joka pH-arvonsa 8,5 ansiosta kiihdyttää happojen ja kuona-aineiden erittymistä ihohuokosten kautta – ihosta tulee terveempi, elinvoimaisempi ja kauniimpi. Päivittäisessä käytössä kaikille ihoille ja kaiken ikäisille sopiva MeineBase-mineraalisuolapesu tasapainottaa, uudistaa, kosteuttaa ja puhdistaa kasvojen ja vartalon ihoa.

Lataa kotikäyttöohje tästä tästä.

WurzelKraft BIO– Emäksinen mineraali- ja vitamiinilisä

WurzelKraft

Hyvänmakuinen WurzelKraft on sadan tarkkaan valitun kasvin yhdistelmänä luonnollinen ja itsessäänkin emästä muodostava mineraali- ja vitamiinilisä. Mineraalit ovat elintärkeitä elimistölle happojen käsittelyssä erityisesti mm. yksipuolisen ravinnon, puhdistuskuurin, raskauden tai sairauden yhteydessä sekä toipilasaikana. Gluteeniton tuote ei sisällä keinotekoisia säilöntä-, väri- tai aromiaineita.

Gluteenittomat elintarvikkeet

MorgenStund – Gluteeniton hirssi-tattaripuuro

MorgenStund

Gluteeniton MorgenStund on hirssi- ja tattaripuuro, johon on lisätty amaranttia, kurpitsan- ja auringonkukansiemeniä, mantelia sekä kuivattua omenaa ja ananasta. Lyhyen keittoaikansa vuoksi helposti sulava MorgenStund-puuro on emästä muodostava ja sisältää runsaasti elimistön vaatimia rakennusaineita eli mineraaleja. Hyvänmakuinen MorgenStund sopii erinomaisesti myös lapsille, koska se ei sisällä lainkaan makeutus- eikä lisäaineita.

TischleinDeckDich – Gluteeniton kvinoa-hirssi-ateria-aines

TischleinDeckDich

TischleinDeckDich on uusi vihanneksilla höystetty kvinoa-hirssi-ateria-aines, joka on kehitelty terveelliseksi vaihtoehdoksi leivälle, pastalle ja pikaruoalle. Nopea valmistustapa ja monet variaatiomahdollisuudet mahdollistavat helpon, ravintorikkaan ja runsaskuituisen aterian, joka voidaan nauttia myös aterian lisäkkeenä. Miedonmakuinen ja terveellinen ateriakokonaisuus ei sisällä lainkaan eläinkunnan raaka-aineita, joten sopii loistavasti myös vegaaneille. Erinomainen urheilijoille!

Luonnonharjaksiset pyökkiharjat

Hand- und NagelBürste – Kynsiharja

Säännöllinen sormien ja varpaiden harjaaminen puhdistaa ihoa ja nopeuttaa elimistön kuonanpoistoa ihon kautta. Kynsiharjan kestävät villisianharjakset ovat yläosassa säteittäisesti, jotta harja puhdistaa tehokkaasti myös lian kynsien alta.

GesichtsBürste – Kasvoharja

Kasvojen harjaaminen kerran pari viikossa vilkastuttaa pintaverenkiertoa ja nopeuttaa kuonanpoistoa ihon kautta. Pehmeä, hevosenharjaksinen kasvoharja sopii kasvoharjauksen lisäksi oivallisesti myös vauvaharjaksi.

KosmetikBürste – Kosmetiikkaharja

Erityisesti kasvojen, kaulan ja decolleteen harjaamiseen sopiva kosmetiikkaharja ylävartalon verenkiertoa ja edistää kuonanpoistoa kainaloiden eli yhden ihmiselimistön luontaisen ”viemärin” kautta. Kosmetiikkaharjassa on käytetty pehmeitä hevosenharjaksia, mikä mahdollistaa monen hellävaraisen harjanvedon toistot kehon erityssuuntien mukaisesti.

KörperBürste – Vartaloharja

Napakka vartaloharja sopii parhaiten suihkun tai kylvyn yhteydessä tehtävän harjaukseen Jäykät villisianharjakset elvyttävät tehokkaasti verenkiertoa, joten vartaloharjaa kannattaa käyttää usein toistuvin kevyin harjausliikkein.

BadeBürste – Kylpyharja

Säännöllinen kehon harjaaminen emäksisen suihkun tai kylvyn yhteydessä puhdistaa ihoa ja nopeuttaa elimistön kuonanpoistoa ihon kautta. Harjaamisen jälkeen iho punoittaa hiukan, mikä on normaalia. Kylpyharja sopii niin kuiva- kuin märkäharjaukseen. Harjauksen tulee olla perusteellista ja se tulisi suorittaa kehon erityissuuntien mukaan.

HaarBürste – Hiusharja

100 harjanvetoa päivässä vilkastuttaa hiuspohjan verenkiertoa ja sitä kautta edistää ihon ravinnonsaantia sekä kuonanpoistoa. Säännöllinen harjaaminen luonnonharjaksisella harjalla kolmesta viiteen minuuttia päivässä edistää hiuspohjan uusiutumista ja siten hiustenkasvua. Harjan villisianharjakset on kiinnitetty epäjärjestelmällisesti, jolloin ne kulkeutuvat tehokkaasti mutta hellästi hiusten läpi.

Profi-MassageBürste – Hierontaharja

Säännöllinen kehon harjaaminen puhdistaa ihoa ja nopeuttaa elimistön kuonanpoistoa ihon kautta. Harjaaminen edistää verenkiertoa ja säännöllisesti tehtynä sekä emäksiseen ihonhoitoon yhdistettynä vaikuttaa positiivisesti selluliittiin. Kuivaharjaukseen soveltuvassa hierontaharjassa on säädettävä tarranauha, jonka avulla harja sopii jokaisen käteen.

EnergieBürste – Energiaharja

Energiaharjan ja sen pronssiharjasten kitkan avulla on mahdollista synnyttää negatiivisesti varautuneita happi-ioneja, jotka elvyttävät tehokkaasti ihon aineenvaihduntaa ja hapenottokykyä. Jo muutama päivittäinen harjanveto aktivoi ihoa toimimaan paremmin, mutta säännöllisellä käytöllä ja yhdistettynä emäksiseen vartalonhoitoon, voidaan vaikuttaa jopa selluliittiin eli ihonalaisiin kuona-ainekertymiin. Energiaharjaus on siis tavallista kuivaharjausta tehokkaampaa ja tuloksellisempaa – harjauksessa tulee kuitenkin ottaa huomioon kehon luonnolliset kuonanpoistosuunnat ja tehdä harjaus harjan mukana toimitettavien ohjeiden mukaisesti.

Tarvikkeet

Einläufgerät – Suolen-/emättimenhuuhtelulaite

Emäksinen suolihuuhtelu laimealla yrttijuomalla, jossa on hyppysellinen MeineBase-mineraalisuolaa, puhdistaa suolen hellästi irrottamalla suolen seinämiin kertynyttä kuonaa. Ihanteellisesti 1-2 kertaa kuukaudessa tehty suolihuuhtelu edistää ravinteiden imeytymistä, helpottaa suolisto-ongelmista johtuvaa ummetusta ja turvotusta. Laitteen mukana tulee oma suuttimensa myös emättimen huuhteluihin.

NasenSpülbecher – Nenähuuhtelukannu

Emäksinen nenähuuhtelu poistaa painetta nenä- ja otsaonteloista sekä kosteuttaa limakalvoja. Huuhtelussa käytettävä emäksistä liuos saadaan liuottamalla kädenlämpöiseen veteen hyppysellinen MeineBase-mineraalisuolaa. Sen jälkeen huuhtelukannu asetetaan nenän alle ja taivutetaan päätä hitaasti taaksepäin. Emäksisen veden annetaan valua molempiin sieraimiin, sieltä nielua pitkin alas, jotta liuoksen voi sylkeä pois.

pH Fix – pH-liuskat

pH-liuskat sopivat virtsan, syljen, kylpyveden jne. mittaamiseeen happamuusarvojen pH 4,5 – 10 välillä. On esim. mielenkiintoista verrata emäksisen mineraalikylpyveden pH-arvoa ennen ja jälkeen kylvyn. pH-liuska kastetaan nesteeseen ja pidetään siinä, kunnes väri ei enää muutu. pH-arvon voi lukea pakkauksessa olevan väriskaalan avulla.

Basische Vliesmaske – Emäksiset kasvokompressit

Emäksisten hauteiden avulla voidaan tukea ihon omaa luontaista happojeneritystoimintoa paikallisesti. MeineBase-mineraalisuolavedessä kostutetun kasvokompressin avulla edistetään kasvojen, kaulan ja decolleteen ihon uusiutumista ja kosteustasapainon palautumista, jolloin ihosta tulee joustava ja pehmeä.

Hiustenhoitoon

3×3 HaarTrophen – Elvyttävä hiusvesi

21 erilaista eteeristä öljyä sisältävää hiusvettä levitetään pullon pipetin avulla muutama tippa kerrallaan jakauksittain hiuspohjaan. Hiuspohjaa hierotaan hellästi ja mahdollisimman pitkään. 3×3 HaarTrophen-tippoja voidaan myös sekoittaa emäksiseen MeineBase-veteen ja/tai E-vitamiiniiöljyyn ja levittää liuos sen jälkeen hiuspohjaan. Muista hiuspohjan päivittäinen harjaushieronta luonnonharjaksiselle harjalla!

AlkaWear –emäksiet tekstiilit

BasischeStrümpfe – Emäksiset suolasukat

Jalat toimivat luonnonparannusopin mukaan munuaisten apuna ja niinpä keholle haitallisia happoja ja kuona-aineita erittyykin voimakkaasti juuri jalkapohjien ja säärien ihon kautta. Jalkakylpyjen lisäksi tätä eritystoimintoa voidaan tukea yötä vasten puettujen emäksisten sukkien kautta.

Kaikki P.Jentschuran AlkaWear-tekstiilit kastellaan jokaisella käyttökerralla lämpimässä vedessä, johon on liuotettu MeineBase-mineraalisuolaa. Emäksiset sukat ovat erityisen hyvät jalkojen turvotuksen lievitykseen, kylmien tai levottomien jalkojen hoitoon, lihaskramppeihin ja –kipuihin sekä selluliittin hoitoon. Suolasukilla voidaan vaikuttaa välillisesti jopa unen laatuun!
Pakkaus sisältää sekä ihoa vasten tulevat puuvillasukat että niiden päälle vedettävät villaiset päällyssukat.

BasischeStulpen – Emäksiset hihat ja säärystimet

P.Jentschuran kehoa myötäilevien puuvillaisten hihojen ja säärystimien muotoilu mahdollistaa niiden käytön vaatteiden alla joka päivä arjen aktiviteeteissa – niin työpaikalla kuin urheilusuoritusten aikanakin. Emäksinen vaikutus saadaan kastelemalla tekstiili MeineBase-mineraalisuolavedessä aina ennen käyttöä.

Emäksiset hihat ja säärystimet sopivat mm. nivel- ja lihaskipujen lievittämiseen sekä ääreisverenkierron edistämiseen. Ne sopivat oikein hyvin myös atooppisen ihon ja psoriasiksen hoitoon, sillä ne helpottavat akuuttia kuivuutta ja kutinaa sekä vahvistavat ihon vastustuskykyä. Jokaisen aktiivikuntoilijan on erityisen tärkeää käyttää emäksisiä hihoja ja säärystimiä aina maitohappoja muodostavan urheilusuorituksen aikana!
Pakkaus sisältää sekä hihat että säärystimet.

Basische Hals- und StirnWickel – Emäksinen otsa- ja kaulahaude

Elimistö kykenee erittämään kudoksiin kuona-aineiksi varastoituvia happoja keuhkojen, ihon ja munuaisten kautta. Saksalaisen P.Jentschuran emäksiset AlkaWear-tekstiilit auttavat kehoa tässä toiminnassa, sillä ne vilkastuttavat näiden keholle haitallisten aineiden eritystä ihohuokosten kautta. Kuona-aineista ja hapoista vapaa keho pysyy joustavana, terveenä ja elinvoimaisena.

Emäksinen vaikutus saadaan kastelemalla tekstiili MeineBase-mineraalisuolavedessä aina ennen käyttöä. Tuote sopii sekä otsa- että kaulahauteena käytettynä erityisen hyvin päänsärkyä lievittämään. Kaulahauteena käytettynä se vahvistaa lisäksi suurelle rasitukselle joutuvaa kaulan ihoa.
Pakkaus sisältää myös 1 x MeineBase 75 g –tuotepakkauksen